Nyt fra bryglauget 12/2021: Beers Behind Bars og julerejser

Øllets Dag i Ølsted Bryglaug, lørdag den 4.9.

Atter en god gang hygge i bryglauget. Og en masse friskbagt pizza, bagt på stedet i Jacobs pizza-ovn.

Tusind tak til jer, der valgte at fejre Øllets Dag i Ølsted Bryglaug.

Næste arrangement bliver Beers Behind Bars på Fængslet i Horsens, lørdag den 2. oktober

Vi tropper op med øl på de fem haner i vores mobile fadølsbar. Arrangørerne skriver:

Ølfestival i Horsens er arrangeret af Horsens & Friends, FÆNGSLET og Danske ølentusiaster Horsens.

I år lukkes gæsterne ind i 2 sessioner á 4 timer, hhv. kl. 11-15 og kl. 16-20. Der laves også et fåtal billetter til de gæster der ønsker at være deltagende hele dagen fra kl. 11-20. (Heldagsbilletter er udsolgt). Vi forventer at der samlet vil komme ca. 1000 gæster ind per session.

Beers Behind Bars bliver afholdt i Magasinet, som er en fed rå lagerhal beliggende i FÆNGSLETs store gård. Gården bruges til ude-område for gæsterne og til madvogne. Gæster skal betale kr. 125 + gebyr for billetter i forsalg. Billetten dækker over indgang til en session samt et Beers Behind Bars smageglas. Poletter koster kr. 125 for 10 stk.

Det bliver bare så godt! Ud over os er der ca. 30 andre udstillere (bryggerier, ølbutikker, værtshuse og håndbryggere). Skynd jer at købe billet. Det er der allerede 1200, som har gjort. Gå ind på hjemmesiden faengslet.dk og bladr ned til Beers Behind Bars.

Fra ølsmagningen den 14.8.

Vi har stadig lidt overskudsøl, som sælges for 25 kr. pr. flaske incl. pant. Se opdateret liste nedenfor.

Fra rejsefronten: Juleture

Vi har fået to invitationer til juleture.

  1. Niels fra Odense skriver (med mine tilføjelser):

Nu er der mulighed for at tage lidt på tur igen. Juleture til Tyskland er ret populære. Og udbuddet er stort. Derfor vil jeg tilbyde en tur med få deltagere max. 8.

Byen en Berlin. Afrejse med toget lørdag d. 27 nov. Odense kl. 8.40 (Opsamling i Kolding kl 09:15) Hjemrejse onsdag d. 1. dec. Odense kl. 20.19 (Kolding kl 19:40)

Hotel: IBIS Ostbahnhof Berlin. Vi når hotellet kl. 15.30 (første aften bestemmer Niels hvor vi skal spise)

Der er selvfølgelig morgenmad på hotellet. Og her kan der købes 3 dages billette til bytrafikken. Og så er det på egen / fælles / gruppevis angreb på byen.

Pris for denne 5 dages tur vil ligge på 2250 kr. i delt dobbeltværelse og 3100 kr. i enkeltværelse.

Hvis du er interesseret, så send en mail til mig, så bringer jeg videre.

  1. Buster fra Esbjerg skriver:

I 2020 måtte juleturen desværre aflyses pga. corona, men vi krydser fingre for at den positive udvikling fortsætter, så vi kan komme på juletur i år, til Berlin.🌲🌲🌲

Jule-turen finder sted fra torsdag den 25. november til søndag den 28. november 2021. Du kan se hele programmet som er vedhæftet, og på dette link kan du læse mere om de forskellige julemarkeder: https://www.weihnachteninberlin.de/weihnachtsmaerkte/  Det julemarked, der ligger tættest på vores hotel er:  Weihnachtsmarkt an der Gedächtniskirche – det tager ca. 10 min at komme dertil, inkl. en bette gåtur og 4 minutter i U-bahn                         

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *